Publicat el 22/07/2016

La nova temporada 2016-2017 dels teatres municipals inclou un total de 23 propostes de qualitat amb espectacles per a tots els gustos. Després de l’èxit del darrer semestre, amb una ocupació mitjana del 80%, la programació dels propers mesos, sota la marca Centre d’Arts Escèniques de Badalona, presenta a partir del mes de setembre un conjunt d’actuacions de teatre i música repartits pels tres teatres de Badalona: Zorrilla, Principal i Blas Infante.

Obrirà temporada de teatre al Teatre Zorrilla l’actuació de Enchanté!, amb la companyia las Divinas per transportar els espectadors al cabaret berlinés de principis de segle.
Els espectacles familiars, organitzats conjuntament amb la Xarxa, arrancaran el mateix mes de setembre amb Plors de Cocodril de la Pera Llimonera.

En els mesos posteriors destaquen dins les produccions de teatre, entre d’altres, El Rey, amb Alberto San Juan i Willy Toledo que qüestionaran en to de comèdia satírica la figura del rei Joan Carles I. Dansa d’Agost, producció de la Perla 29 amb direcció de Ferran Utzet, presentarà un dels millors espectacles de la temporada de la mà d’un gran repartiment encapçalat per Marta Marco i Nora Navas, entre d’altres. Al mes de desembre la mítica actriu Concha Velasco presentarà Reina Juana, espectacle dirigit per Gerardo Vera sobre el personatge històric de Juana la loca. 

En l’àmbit musical destaquen la presentació del nou disc de Martí Serra, Cançons Mecanoscrites, on per primer cop se sentiran les lletres dels seus nous temes. El Teatre Zorrilla acollirà a principis d’octubre el cantautor Roger Mas que presentarà Irredempt, amb escenografia de Lluís Danés. També s’ha programat el clàssic concert de Santa Cecília que oferirà Ia Banda Simfònica de Badalona.

La nova temporada suposa el retorn del projecte de Badalona a Escena. 4 companyies de teatre amateur de la ciutat s’instal·laran al Teatre Zorrilla per preparar les seves noves produccions. Es tracta de Món Animal, Projecte Ixthys, Teatre a Peu Pla i Katalakaska.

Abonaments i entrades
Per a aquesta nova programació els abonaments estan distribuïts en dues opcions :
l’abonament A que inclou els espectacles Enchanté!, Daniel Ligorio, Dansa d’agost, El Test i Reina Juana; i l’abonament B on es pot trobar trobar El Rey, Roger Mas, Vespres de la Beata Verge, Ciara, Romeu i Julieta. El seu preu en la modalitat A serà de 60 € i 50€ en la modalitat B. 

Aquests abonaments es podran adquirir a partir del dia 26 de juliol fins al 29 de juliol a les taquilles del Teatre Zorrilla en els horaris de 18 – 21 hores i a partir del dia 1 de setembre en els dies i horaris habituals de taquilla(de dijous dissabte de 18 – 20.30 hores).

La venda d’entrades també s’iniciarà el  26 de juliol a les taquilles del Teatre Zorrila fins al dia 29 de juliol; i a partir de l’1 de setembre en els horaris habituals.
A partir del dia 27 de juliol s’obre el canal de venda per internet a través del portal de Ticketea.com o la pàgina del teatre (www.teatrezorrilla.cat). Per a més informació: 93 384 40 22

Deixa un comentari