La neu arriba a Vilassar de Dalt sense incidències destacades | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/02/2012

El temporal de neu i fred siberià ja ha fet acte de presència a Vilassar de Dalt. La neu va començar a caure la nit passada i ho ha fet de manera intensa fins al migdia. Des de l’Ajuntament ja s’han activat plans preventius destinats a diversos sectors de la població. Els serveis d’emergència ja han estat activats per tal de poder fer front a qualsevol incidència.


D´altra banda, la regidoria de Via Pública ha informat que s´ha activat la fase d´emergència i que ja s´ha prohibit l´accés als camins de muntanya, com el de la Costa o la Paret Seca i s´ha tirat sal en alguns carrers per tal de garantir l´entrada i la sortida del poble. Davant la previsió de la baixada important de les temperatures per aquesta tarda, la brigada municipal i els ADF disposen de reserven de sal i no es descarta procedir a tallar més carrers pel peril de glaçades.
Per la seva banda, la regidoria de Serveis Socials ha suspès el servei de menjador del Casal de Dia per tal d´evitar que els usuaris s´hagin de desplaçar. En lloc del dinar a can Rafart s´ha ofert als avis la possibilitat de portar-los el dinar a casa seva. Dues persones s´han acollit a aquesta possibilitat. A més, les treballadores socials estan visitant totes aquelles persones grans que viuen soles per si necessiten qualsevol cosa.
Finalment, seguint les recomanacions de la conselleria, la regidoria d´Educació ha informat que s´han anul·lat les classes d´aquesta tarda a totes les escoles del municipi. Per demà, es preveu total normalitat. Les previsions apunten que durant la tarda es poden reprendre les nevades i destaquen una important baixada de les temperatures per aquesta nit i demà.

Deixa un comentari