Publicat el 19/03/2023

Amb la incorporació d’Alella a la Mostra, concursaran obres de 27 dels 30 municipis del Maresme, i per celebrar aquests 40 anys de vida, l’acte de lliurament de premis es farà al Masnou

 

 

La Mostra Literària del Maresme gaudeix d’una excel·lent salut. Aquest 2023 arriba a la seva quarantena edició batent rècords de participació. Només queden sense representació Pineda de Mar, Premià de Dalt i Sant Iscle de Vallalta.

Per celebrar aquests 40 anys de vida, l’acte de lliurament de premis es farà al Masnou, el mateix municipi que va acollir la primera edició d’aquest certamen que, impulsat pel Consell Comarcal del Maresme, promou la creació literària principalment entre els escolars maresmencs, encara que també facilita la participació de les persones adultes amb categories específiques.

La Mostra ha anat evolucionat i adaptant-se als nous temps. Així, des de fa uns anys a les categories per edats en prosa i poesia s’han sumat dos premis especials. Un per a microrelats i un altre per a obres presentades per persones amb discapacitat intel·lectual.

L’edició 2023 ja ha estat convocada i segueix els barems de les anteriors edicions. A més dels premis especials, es contemplen 6 categories en prosa i poesia:
Grup A: de 6 a 8 anys.
Grup B: de 9 a 11 anys.
Grup C: de 12 a 14 anys.
Grup D: de 15 a 18 anys.
Grup E: de 19 a 25 anys.
Grup F: a partir de 26 anys.

 

Redacció
Imatge i font: Consell Comarcal del Maresme

Deixa un comentari