Publicat el 10/02/2020

La plaça Nova d’Argentona esdevindrà un any més el centre neuràlgic de parades i una nodrida programació d’activitats a càrrec de l’associacionisme argentoní

La regidoria de Participació Ciutadana s’ha posat en marxa aquests dies per iniciar l’organització de la propera edició de la Mostra d’entitats, una trobada anual del teixit associatiu del municipi que, al llarg de tota una jornada al carrer, promociona i fa difusió de la seva tasca i iniciatives. Enguany aquesta festa de les entitats tindrà lloc el dissabte 25 d’abril.

El format serà molt similar als dels anys anteriors. Les entitats disposaran d’una parada per instal·lar-se al voltant de la plaça Nova, on s’habilitarà també un espai central per a aquelles que vulguin realitzar alguna activitat o exhibició. Aquest any s’incentivaran especialment les propostes que fomentin i convidin a la participació ciutadana. També es vol en aquest 2020 potenciar un vessant més lúdic de la Mostra i per això s’està treballant en una major dinamització que acompanyi tota l’activitat que es desenvolupi al llarg de la jornada. L’horari de la Mostra serà de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

La proximitat de dates amb Sant Jordi farà que també durant aquell dia es duguin a terme diverses propostes de caire més cultural i que complementaran la programació de la Mostra.

Deixa un comentari