Publicat el 08/07/2021

Durant tres dies l’esdeveniment ha ofert gratuïtament diverses conferències, tallers i taules rodones, en format  presencial i telemàtic, al voltant de l’àmbit de la salut, l’esport i la mobilitat

Aquest dimecres va finalitzar la primera edició de la Mobile Week Badalona després de tres dies d’activitats en què han participat al voltant de 2000 persones sumant els assistents presencials i les persones que es van connectar telemàticament. Els participants han pogut gaudir de franc des del passat dilluns de diverses conferències, tallers i taules rodones, en format  presencial i telemàtic, al voltant de l’àmbit de la salut, l’esport i la mobilitat.
Gràcies al seu format virtual, la majoria les activitats que es van programar durant l’esdeveniment es poden recuperar a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

La Mobile Week Badalona ha estat un espai de reflexió i de debat que ha apropat a la ciutadania mitjançant activitats participatives les eines que ofereix la tecnologia digital per afrontar les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes que defineixen el present i el futur de la nostra societat. En aquest sentit, els participants han pogut escoltar i compartir les idees i propostes de grans professionals de diversos àmbits i han gaudit de demostracions d’experiències innovadores com l’aplicació de la realitat augmentada en la cirurgia, l’evolució i introducció de la robòtica en l’entorn sanitari o l’aplicació de la realitat virtual en la pràctica del bàsquet.
La Mobile Week Badalona és un esdeveniment emmarcat en la Mobile Week Catalunya 2021, una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya amb el suport de CaixaBank i Damm. El programa de les activitats que s’ha fet a Badalona s’ha elaborat des de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació Restarting Badalona.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit de la Mobile Week Badalona i ha destacat que “aquesta mena d’esdeveniments ens mostren el camí que hem de seguir per continuar situant Badalona a l’alçada que es mereix, associant la ciutat amb els reptes del futur i potenciant totes les eines de les quals disposem per ser un punt de referència, especialment en l’àmbit sanitari”. Garcia Albiol ha explicat que “la Mobile Week Badalona no ha de ser un fet aïllat de tres dies, ha de ser una referència de com la col·laboració dels diversos actors de la ciutat ens permet evolucionar i fer una Badalona millor”.

 

Deixa un comentari