Publicat el 24/03/2019

El dia 5 de maig torna la cursa de muntanya pels més petits, la MiniTrail. Ja s’han obert les inscripcions que es poden formalitzar a la botiga Sensacions fins el 16 d’abril

Aquest any serà el cinquè que el Club Esportiu Sensacions organitza la MiniTrail, una cursa infantil de muntanya que any rere any acumula èxits de participació reunint més de 150 participants d’entre 3 i 15 anys.

Com en les edicions anteriors els més petits – P3, P4 i P5 – faran un circuit per dins el parc de can Rafart de 400 m. Els de 1r i 2n també correran pel parc, però amb un circuit més exigent d’1,200 km amb diferents desnivells. A partir de 3r i 4t, ja hauran de trepitjar la muntanya amb un circuit de trail d’uns 4 km. I els nois i noies de 5è, 6è i ESO tenen per endavant el circuit més exigent, el de 5 km.

La cursa, organitzada pel Club Esportiu Sensacions amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt i la Diputació de Barcelona tindrà lloc el diumenge 5 de maig, a les 10 del matí, al parc de can Rafart.

Per participar-hi cal fer la inscripció presencial abans del 16 d’abril a la botiga Sensacions. Com a novetat d’aquesta any, es recaptarà fons que es destinaran a UNICEF.

Deixa un comentari