Publicat el 21/06/2021

Sortim! Aquest és el lema que proposem per a la Festa Major d’enguany. Una paraula que pren diversos sentits, però potser mai com avui tan esperada

Sortim a la fresca dels vespres d’estiu, dels concerts, de les revetlles… Sortim a gaudir de la nostra Festa Major… Sortim mica en mica d’aquest túnel tan llarg i llòbrec que ha estat el temps de pandèmia… Sortim de la rigidesa del dia a dia i abracem la laxitud estival… Sortim a sopar, o a prendre el que sigui en una terrassa, en qualsevol moment, sense horaris ni restriccions… Sortim de casa sense una hora límit per tornar… Sortim per retrobar-nos…  Sortim per veure, sortim per viure, però també ens cal ser prudents encara.
S’ha preparat un retorn a normalitat amb la consciència que encara no hi som, i que no podem fer passes en fals. És per això que s’han creat i adaptat tot un seguit de propostes per tal d’evitar riscos innecessaris, com per exemple la cita prèvia per a poder assistir a la gran majoria d’actes, el format concert-espectacle enlloc del ball, i l’absència de barraques o barres de bar per tal d’evitar al màxim una cadena de transmissió d’objectes com ara gots, llaunes o entrepans.
Us convidem doncs, del 16 al 19 de juliol, a participar d’aquesta nova forma de viure la festa, encara de transició, però amb tots els elements imprescindibles per a poder-ne gaudir plenament.

Sortim? Sortim!
Programa de la Festa Major: https://ajllavaneres.cat/ARXIUS/ANY2021/CULTURA/MINERVA/AAFFProgramaLaMinerva21Low.pdf

Deixa un comentari