Publicat el 13/07/2020

L’Ajuntament de Llavaneres prendrà les mesures de prevenció necessàries per fer fron al Covid-19 i protegir al màxim els ciutadans, voluntaris i treballadors

Mai hauríem imaginat que viuríem una situació com la que ens ha colpit aquests darrers mesos. Han estat temps d’incerteses, d’angoixes, de pors… I ha estat realment dur veure, amb impotència, com tanta i tanta gent ens deixava, víctima de la implacable expansió de la pandèmia. Però hem pogut veure, també, el bo i millor de les persones, la gran capacitat de solidaritat i d’empatia que els éssers humans som capaços de mostrar en les situacions més extremes. És tan gran el que ha passat, que probablement canviarà molts dels nostres hàbits i costums per sempre! Tant de bo que, almenys, sigui per forjar uns nous valors en positiu!

Enguany us presentem el programa d’una Festa Major que no havia de ser, però que gràcies a l’empenta i l’esforç de molts llavanerencs, finalment, serà. Diferent, estranya, modesta… però serà! Repensada de dalt a baix, La Minerva s’adapta a la nova situació basant-se en dos factors estratègics: la dispersió i la simultaneïtat dels actes programats (per tal d’evitar la massificació dels espais), i el paper primordial que s’ha volgut donar als artistes i professionals del poble.
Esperem que la puguem gaudir tots plegats, amb la màxima prudència, tot respectant les normes sanitàries, i alhora amb la màxima il·lusió de permetre’ns reobrir un espai per a l’oci i l’esbarjo.

Molt bona Festa Major a tothom!
Nani Mora, alcalde – Xavier Noms, regidor de Cultura i Festes

Programa de Festa Major 2020:
https://ajllavaneres.cat/ARXIUS/ANY2020/CULTURA/PROGRAMA_LA_MINERVA_2020.1.pdf

Deixa un comentari