Publicat el 20/10/2020

El concert tindrà lloc dissabte 24 d’octubre, a les 21 h, i oferirà una presentació prèvia a càrrec de Xavier Chavarria i la possibilitat d’assistir a l’assaig general de divendres

El Teatre Auditori de Granollers acollirà aquest dissabte 24 d’octubre el concert Renaissance a càrrec del Cor de Cambra de Granollers, amb el director convidat Marco Antonio García de Paz, un dels músics més prestigiosos del panorama coral de l’estat espanyol.
Aquesta vegada, el Cor de Cambra de Granollers ens proposa un concert miscel·lani amb joies de la música vocal del Renaixement. Hi sentirem exemples magnífics de la polifonia que va dominar Europa el segle XVI: obres de Tomás Luis de Victoria, William Byrd, Carlo Gesualdo, Orlando di Lasso, Francisco Guerrero, Giovanni Pierluigi da Palestrina i Alonso Lobo.
La tria del repertori l’ha fet, precisament, el director convidat del concert, Marco Antonio García de Paz.

El concert Renaissance dona el tret de sortida als 25 anys de l’Escola de Música Amics de la Unió
Els cors de l’entitat granollerina comencen els concerts emmarcats dins els 25 anys d’Escola de Música Amics de la Unió amb aquest programa de música del Renaixement.
Un concert que, a més, es portarà als escenaris del Festival Tiana Antica i al Festival de Música Antiga dels Pirineus de cara la primavera del 2021.

ACTIVITATS PARAL·LELES

Presentació del concert
El mateix dissabte 24 d’octubre, a les 20 h (una hora abans del concert), el crític musical Xavier Chavarria presentarà el concert a la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers. L’activitat és gratuïta amb la compra de l’entrada i sense inscripció prèvia però l’aforament és limitat i, per això, es recomana arribar amb més temps perquè l’entrada serà per ordre d’arribada dels espectadors i espectadores.
Chavarria presentarà, entre altres coses, el repertori complet del concert, els autors, el context i les curiositats de les obres que interpretarà el Cor de Cambra. Una sessió enriquidora que, com sempre, engrescarà a tothom que vingui a gaudir del concert.

Viu el Cor!
Cor de Cambra de Granollers d’Amics de la Unió ofereix la possibilitat, dins l’activitat Viu el Cor!, de presenciar la part final de l’assaig general amb l’objectiu de fer més proper el concert al públic, rebre una explicació de l’obra i conèixer el procés de selecció del repertori i la manera com els músics han treballat les peces. Aquesta activitat és a càrrec del director artístic, Josep Vila Jover i tindrà lloc divendres 23 d’octubre, a les 20 h, al Teatre Auditori de Granollers.
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia: INSCRIPCIONS :
https://www.escenagran.cat/ca/compradentrades.html src=aHR0cHM6Ly9ncmFub2xsZXJzLmtvb2Jpbi5jb20vdml1ZWxjb3Jjb25jZXJ0cmVuYWlzc2FuY2U/ZW1iZWQ9MSZ2aWQ9NHVxM2ZzZGx0OG80ZzRsNzBnNXBrczlscDU=

 

Deixa un comentari