Publicat el 17/11/2014

Els Castellers de Badalona han tingut aquest passat diumenge la darrera sortida abans de la seva diada per participar a la XVIII Diada dels Castellers de Sant Cugat.
Ho feien amb un objectiu clar, tornar a portar a plaça el 7de7, que enguany encara no havien completat. I els dos autocars plens de camises micacos que s’hi van desplaçar deixava clar que el repte estava a l´abast.
La colla va entrar fins al mig de la Plaça Octavià amb un àgil Pilar de 4 caminat per, a primera ronda, provar el 4de7 amb agulla. El castell va pujar obert a nivell de terços i el varen haver de treballar amb força per desmuntar el 4, deixant veure una agulla molt més calmada que va permetre que s´anotessin el castell com a descarregat.
En segona ronda arribava l´objectiu principal, el 7de7, una construcció que van aconseguir per primer cop a la seva història tot just fa un any. L´estructura va pujar a un ritme lent, però segur fins el moment de les dues aletes, deixant pas a una descarregada una mica més treballada que, tot i això, varen poder  completar amb èxit, aconseguint el segon 7de7 del seu historial.
Els micacos van voler posar la cirereta amb el 5de7, que varen provar a tercera ronda, però que varen tenir de desmuntar amb dosos col•locats per problemes a la rengla del castell. A la ronda de repetició, els badalonins varen decidir no arriscar amb un nou intent i van portar el 3de7 amb agulla, que varen haver de treballar especialment a nivell de terços del tres per l´obertura del
castell durant la pujada, però que finalment van poder descarregar.
Per acabar la diada, els de la camisa micaco es varen acomiadar de la plaça amb un tranquil Vano de 5 que van descarregar sense problemes.
Ara els micacos encaren els darrers tres assajos abans de la seva XVII Diada, que es realitzarà el proper diumenge 23 a les 12h a la Plaça de la Vila.

Deixa un comentari