La Marxa cap a la independència avança per terra i per mar al Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/07/2012

El passat dissabte 28 de juliol, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va fer avançar la Marxa cap a la Independència pels municipis de Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella, tant per terra com pel mar. L’acte, que va passar per les tres viles, va comptar amb la participació dels seus respectius batlles, que alhora van donar suport al manifest, segons informen els promotors d’aquesta iniciativa que prèviament, el passat 21 de juliol, va impulsar-se per sis pobles del Baix Maresme.
En el cas del trajecte per terra, va fer-se a Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella, amb cercavila, mural i hissament de l’estelada, per posteriorment acompanyar als participants de la Marxa nedant, entre d’altres nombroses propostes durant el recorregut.
Precisament, en paral·lel al trajecte per terra, James Manresa i Joan Vinyoles van fer la Marxa nedant cap a la Independència, acompanyats per caiacs amb estelades. Al pas per Sant Pol, Manresa va dibuixar nedant una estelada al mar amb el GPS, que posteriorment va ser visible al Google Earth.
D’altra banda, es va poder fer el seguiment de la posició GPS en temps real de la Marxa per la Independència i alhora es va poder veure també a una pantalla a la plaça de l’Ajuntament de Calella.
L’ANC compta amb més de dues-centes assemblees territorials constituïdes i amb més de 7.000 associats.


L’11 de setembre anirem de Marxa a Barcelona. Vens amb nosaltres? http://marxa.assemblea.cat/

Deixa un comentari