Publicat el 07/12/2022

Salut, pau i amor… Són algunes de les peticions que més es penjaran a l’arbre dels desitjos que tornarà a instal·lar-se al pati de Can Lleonart, el 18 de desembre, de 11 a 14h.

 

 

Amb aquests propòsits per l’any vinent, l’Ajuntament acomiada l’any animant a la ciutadania a bategar ben fort i en companyia amb un ventall d’activitats nadalenques i els actes de La Marató, que enguany recuperen la força de les entitats alellenques.
Els actes se centren principalment el cap de setmana 17 i 18 de desembre, coincidint amb la Fira de Nadal i altres propostes nadalenques, tot i que La Marató serà present al poble al llarg de tot el mes de desembre amb més d’una trentena d’activitats.

Fira i trenet de Nadal
El tret de sortida de les activitats nadalenques es va donar el 2 desembre amb l’encesa de llums, amb la participació de la Coral Municipal i la Coral l’En-cantada de l’Escola La Serreta.
El programa Nadal a Alella inclou concursos d’aparadors, façanes i carrer.  Per promocionar el comerç local es sortejaran més 50 paneres amb vals per comprar als establiments adherits a la campanya.
El 17 i 18 de desembre hi haurà els plats forts nadalencs, amb la Fira i el Trenet de Nadal i el gruix dels actes de La Marató.
A més, s’ha programat la representació Els Pastorets a càrrec del grup
de teatre del Casal d’Alella.

Torna la Fàbrica de Joguines
Contents de la bona acollida que van tenir a Alella, els Reis d’Orient tornaran a instal·lar una de les seves Fàbriques de Joguines a Can Lleonart perquè els infants del poble puguin veure de prop com preparen els regals. Estarà oberta el 3 i 4 de gener de 17.30 a 21 h i es podrà aprofitar la visita per lliurar les cartes a la Cartera Reial o participar en un taller de fanalets i altres activitats.

Consultar programa:  https://alella.cat/nadalalella

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

Deixa un comentari