La Marató de TV3 unirà, Caldes, Arenys, Llavaneres i Sant Vicenç, mitjançant una cadena humana, el proper diumenge 4 de desembre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/11/2011

Caldes, Arenys, Llavaneres i Sant Vicenç organitzen un acte solidari conjunt per a recaptar fons per la Marató.
Entitats i ajuntaments dels quatre municipis s’han unit per organitzar una Cadena Humana el proper diumenge 4 de desembre que unirà gent dels quatre municipis al front marítim.
Aquesta cadena anirà des de la Musclera (Arenys de Mar) a Port Balís (port esportiu de Sant Andreu de Llavaneres). L’organització fa una crida a la població dels quatre municipis implicats per a participar d’aquest acte solidari alhora que demana voluntaris per a l’organització de l’esdeveniment
.
 
La Cadena es formarà a partir de les 12 del migdia i cada persona portarà un distintiu (samarreta, mocador…) que serà de diferent color segons la població que representi. Aquest esdeveniment inclou totes les edats, petits i grans, i fins i tot poden prendre-hi part persones amb mobilitat reduïda perquè la zona és accessible per a tothom.
 
Per a formar la Cadena Humana només s’ha de fer un donatiu (mínim) d’un euro que es destinarà  al fons de La Marató, que cada any –i ja en fa 20- organitza Televisió de Catalunya (TV3) i que enguany es dedica a la Regeneració i el trasplantament d´òrgans i teixits.
 
El punt de trobada dels participants serà la plaça de les Barques de Caldes d’Estrac, a les 11 del matí, on aniran arribant els representants de la resta de poblacions, a qui prèviament els hauran convocat al seus pobles respectius. Després de les 12, un cop finalitzada la Cadena Humana, hi haurà una ballada col·lectiva dels gegants dels quatre municipis a la plaça de les Barques.
A més de l’Ajuntament, a Caldes col·laboren en l’organització de l’acte algunes entitats locals com Arrels Cultura, l’AMPA del CEIP Sagrada Família, els Diables d’Estrac i la Colla de Geganters i Grallers de Caldes d’Estrac.

Deixa un comentari