Publicat el 26/01/2016

El passat dimecres, 27 de gener, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12) es va presentar la cinquena edició de la Maratest, una cursa de trenta quilòmetres que reuneix els conceptes de competició i entrenament, segons les necessitats de cada corredor.
Durant l’acte, que va comptar amb la participació de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Maria Gallardo, del director de l’empresa Gaudium Sports, Pep Escasany, i de la directora de la cursa, Mar Sanromà, es varen explicar les novetats de la prova d’aquest any i es presentaran les samarretes oficials.

La Maratest, que té el suport de l’Ajuntament de Badalona, es disputa en un circuit de quinze quilòmetres molt planer que transcorre pels principals carrers i avingudes de Badalona i Montgat on, els corredors que tinguin previst afrontar una marató setmanes després, podran donar-hi dues voltes. 
També hi haurà una versió més curta, d’una volta pel circuit de quinze quilòmetres, adequada per a tots aquells atletes habituals de curses de deu quilòmetres que volen fer un pas més en el seu camí cap a una mitja marató.

Com en anteriors edicions la Maratest comptarà amb atletes de l’associació esportiva Corredors.cat que faran de llebres i que marcaran el temps perquè aquells esportistes que es prenen la prova com un entrenament de qualitat, amb cronometratge i avituallament cada cinc quilòmetres, puguin conèixer si el ritme de competició és el més idoni.
Informació: http://www.maratest.com/badalona/

Inscripcions: http: http://www.maratest.com/badalona/inscripcions/

Deixa un comentari