Publicat el 07/04/2014

9 grups d’alumnes de primària i secundària de les escoles Francesc Macià, La Immaculada i Sant Jordi i també del Centre Obert de Vilassar de Dalt participaran entre els dies 9 i 11 d’abril en un taller de fotografia estenopeica a càrrec del fotògraf israelià Ilan Wolff, un dels especialistes més reputats del món en aquesta tècnica. El resultat dels treballs es podrà veure en una mostra que es farà al Casal vilassarenc durant el festival Revela-T 2014 els dies 30 i 31 de maig i de juny.
Aquesta serà la primera activitat emmarcada en el Festival Revela-T 2014, l’unic festival  de fotografia analògica del món, en què s’han programat, entre d’altres activitats, fins a 20 exposicions. Entre d’altres, es mostraran els fons analògics de dues de les galeries més emblemàtiques de Barcelona, la Valid Foto i la Tagomago, juntament amb mostres de fotògrafs tan prestigiosos com J.Mª Ribas Prous, Aleix Plademunt, Paola de Grenet, Ramon Casanova, Xose Gago, Lola Montserrat, Salva Lopez  o Lea Tyrallovà, juntament amb tallers  i seminaris com  els que faran el mateix llan Wolff, Quinn Jacobson o Juan Manuel Castro Prieto. També hi haurà trobades de col•lodionistes, exposicions als comerços, un “Fotomercat” i una fira comercial a Can Rafart.
Ilan Wolff va nèixer a Nahariya, Israel, l’any 1955. Al 1973 obté el O.R.T. en l’Art High School d’Israel. Des del 1976 fins 1977 treballa com a freelance per a la revista Graphic Designer. Entre 1977 i 1978 realitza un treball sobre agricultura i des d’aquest any fins a 1981 és el responsable del Departament de Fotografia de la N. Bloomfield Academy of Art a Haifa. A partir d’aquest moment i fins al 1997 continua la seva activitat com a fotògraf independent a Amsterdam, Nova York i París, utilitzant la càmera estenopeica.

Deixa un comentari