Publicat el 21/04/2018

La cita és diumenge 22 d’abril, jornada en la que es competirà en davant del dic de recer de les 9.30 del matí fins a les 13.30h. En acabar, es coneixeran els campions de la lliga i també es lliuraran els premis de la lliga interclubs de batel – Memorial Marc Iborra

La lliga de llaüt del Mediterrani, una modalitat d’embarcació de rem de banc fix utilitzada en tot el litoral mediterrani des d’Andalusia a Catalunya,  es decideix diumenge al Port de Badalona. Vint-i-vuit equips de vuit clubs de rem d’arreu del país (Club Rem Badalona, Club de Rem Santa Cristina, Club Natació Badalona, Club de Rem Palamós, els Vogadors de Cambrils, Mataró, Flix i el Club Nàutic Bétulo) competiran diumenge en la IV, i darrera, regata de la lliga de llaüt del Mediterrani, que es decidirà en aigües de Badalona. Concretament, el camp de regates se situarà  davant del Port de Badalona, de manera que el passeig del dic de recer serà un dels millors miradors des d’on seguir la competició.

La cita està organitzada pels tres equips de rem de la ciutat, Marina Badalona i la Federació Catalana de Rem. Els equips començaran a sortir cap a les 9.30h del matí i acabaran sobre les 13.30h. Serà el moment de conèixer els guanyadors de la  lliga, que va començar el 15 de gener a Amposta. També serà el moment de descobrir els guanyadors de la lliga interclubs de batel -Memorial Marc Iborra, una altra embarcació de banc fix de menor mida,  que va concentrar dues proves a Badalona.
No serà fins el juny que comenci la propera cita del calendari de competicions oficials de la Federació Catalana de Rem, amb l’inici de la lliga de llagut català a Palamós. Aquesta competició també  té programada una cita el 29 de juliol a Badalona.

La jornada de diumenge forma part d’una temporada marcada per múltiples cites  vinculades amb el rem. Concretament, el Port ha acollit, des del gener, una prova de remergòmetre indoor (competició oberta i preparatòria de la temporada), dues de les quatre regates interclubs de batel al febrer i març,    i  durant el que queda de temporada se celebrarà, com s’avançava, una de les regates de la Lliga de Llagut català,  una altra de les modalitats de banc fix en la que els tres clubs de Badalona competeixen. Programació que referma el compromís del Port de Badalona amb el suport i la promoció de la pràctica del rem a la ciutat.

Deixa un comentari