Publicat el 04/02/2022

La llavanerenca Gwen Perry guanya ‘La Voz Senior’

 

La cantant afincada a Llavaneres Gwen Perry ha estat la guanyadora del programa televisiu ‘La Voz Senior’. Perry, de 75 anys i nascuda als Estats Units d’Amèrica (EUA), formava part de l’equip de David Bustamante.

 

La final d’aquesta tercera edició del ‘talent show’ es va disputar dissabte 29 de gener. L’Ajuntament de Llavaneres vol mostrar públicament el reconeixement a la cantant i felicitar-la per aquest gran èxit.

Gwen Gilmore de Comas, més coneguda artísticament com a Gwen Perry, va néixer a Carolina del Nord i posteriorment va viure a Washington. Tot i que sempre ha estat en contacte amb el seu país, fa dècades que va marxar. Durant la seva vida ha voltat per tot el món, sobretot a causa de la seva carrera artística. Durant anys va treballar a Egipte i posteriorment es va traslladar a Itàlia. Gwen treballava com a cantant de creuers quan va conèixer el seu marit, Miquel, que és també un gran apassionat de la música. Des de fa divuit anys viuen a Llavaneres.

A la nostra vila, el seu nom està lligat, en especial, a la solidaritat. Ha estat sempre un dels noms imprescindibles dels festivals de Llavaneres contra el Càncer; el darrer va ser el 24 de juliol passat, al parc de Ca l’Alfaro. També ha actuat als concerts pel Txad, que anys enrere organitzava l’associació Misión y desarrollo para Goundi.

Gwen Perry, vocalista, intèrpret i artista internacional té un estil propi que barreja el jazz, el swing, el ritme&blues i la música lleugera, i s’ha guanyat el sobrenom de ‘La Senyora de la música i de la cançó’. Més informació de l’artista a www.gwenperry.com.

Les audicions:
Podeu revisar totes les actuacions de Perry en aquest espai de ‘La Voz Senior’.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

 

 

 

 

Deixa un comentari