La llavanerenca Anna Rabassa es proclama campiona d´Espanya de Patinatge Artístic Aleví | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/11/2011

La llavanerenca Anna Rabassa és la nova campiona d´Espanya de Patinatge Artístic 2011 en categoria aleví.


La patinadora del Club de Patinatge Artístic de Caldes d´Estrac va aconseguir l´or en el campionat celebrat els dies 28 i 29 d´octubre, a Alcoi (Alacant).
Anna Rabassa, que s´havia classificat en sisena posició en el programa curt de divendres 28, va sorprendre els jutges amb la seva actuació del programa llarg, dissabte 29, que la va fer mereixedora de la medalla d´or.


Segons destaca la Federació Espanyola de Patinatge, la patinadora de Llavaneres va aconseguir l´or després de realitzar “un dels programes llargs més complerts amb combinats de DMetz i de DSalchow, amb molt bones piruetes combinades d´àngel i d´un perfecte DLutz”.
Anna Rabassa va poder celebrar el triomf acompanyada de la seva família, de la seva entrenadora, Janet Ruiz, i d´altres membres del Club de Patinatge Artístic de Caldes d´Estrac, que van viatjar fins a Alcoi per donar suport a aquesta jove promesa. El president del CPA Caldes d´Estrac, Eduard Casals, que ho és també del club de patinatge de Llavaneres, s´ha mostrat exultant amb la victòria de la patinadora de Llavaneres i ha destacat el seu esforç i la seva professionalitat. Així mateix, ha volgut agrair la dedicació de l´equip tècnic integrat per Anna Calvo i Carla Pérez, que ha estat vital per a la consecució d´aquesta important victòria. També ha destacat el seguiment i suport rebut dels companys que van seguir la competició des de Caldes d´Estrac.
El consistori es vol afegir a la celebració del títol amb una felicitació molt especial per a Anna Rabassa i la seva família, tot desitjant-li que aquest sigui l´inici d´una carrera amb molts més èxits nacionals i internacionals, i amb un reconeixement molt efusiu a la dedicació de la jove, tot un referent per a la resta d´esportistes del municipi i del país.

Deixa un comentari