Publicat el 30/01/2023

La mataronina Aina Florenza ja va ser escollida com la millor esportista en la 65a edició de la Nit de l’Esport i ara repeteix després d’una temporada on s’ha proclamat sotscampiona del món amb la selecció espanyola i campiona estatal i d’Europa amb el seu equip

 

 

La 68a edició de la Nit de l’Esport s’ha celebrat al Teatre Monumental de Mataró en una gala que ha tingut el lema de l’esport al llarg de la vida com a fil conductor. La jugadora d’hoquei patins Aina Florenza ha rebut el premi més esperat de la nit, el de millor esportista de la ciutat 2022.

La campiona de l’OK Lliga i de la Copa d’Europa amb el Generali Palau ha aconseguit aquest reconeixement per segona vegada. La primera vegada que va ser nomenada com a millor esportista de la ciutat va ser l’any 2020 en la 65a edició de la Nit de l’Esport, una gala que es va fer en format televisiu i no presencial per les cirscumstàncies de la Covid-19.

Enguany, Florenza sí que ha pogut pujar a l’escenari del Teatre Monumental i recollir el trofeu en una setmana marcada pels reconeixements esportius ja que dilluns 23 de gener també va ser nomenada millor esportista catalana del 2022 en la gala organitzada pel diari Sport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

I és que el currículum esportiu de Florenza la situa com la referència mundial de l’hoquei patins femení. Amb només 20 anys ha estat subcampiona mundial amb Espanya, dues copes d’Europa i dues OK lligues amb el seu equip el Generali Palau. A nivell individual ha estat escollida dues vegades MVP (Jugadora Més Valuosa) de l’OK Lliga, a més ha estat la màxima golejadora en dues temporades.
Durant la 68a edició de la Nit de l’Esport també s’han entregat fins a 67 premis entre trofeus i mencions especials de 23 esports diferents.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Mataró

 

Deixa un comentari