Publicat el 15/07/2020

En aquesta jornada es parlarà dels diferents mites al voltant de la carn i de la llet, així com dels beneficis que trobem en el consum de productes de proximitat

Unió de Pagesos organitza el proper divendres 17 de juliol a partir de les 10.20 h la jornada en línia ‘Mites al voltant dels aliments’, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Departament d’Agricultura a través de la plataforma Ruralcat.

El sindicat considera que l’alimentació és un tema cabdal per a tothom i en totes les etapes de la vida; és per això que la jornada està dirigida al públic general, tot i que pot ser d’especial interès per a aquelles persones vinculades al sector agroalimentari, per als professionals de la nutrició i la dietètica, i també per als professionals de la comunicació.

Les ponències i els ponents seran les següents:
– El producte de proximitat i els efectes beneficiosos per la salut, a càrrec de l’investigador del grup de recerca en Nutrigenòmica del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili, doctor Gerard Aragonès
– Mites sobre el consum de llet i la salut, a càrrec de l’investigador i membre del Servei de Nutrició i Benestar dels Animals [SNiBA], doctor Sergio Calsamiglia
– Alimentació saludable: cal que mengem carn?, a càrrec de la diplomada en Dietètica i Nutrició per la Universitat de Barcelona, Dolors Borau

Inscripcions: a través del web ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt  o bé escrivint un correu a emorera@unipagesos.cat , o trucant al 608 503 764
Podeu consultar el programa:
https://uniopagesos.cat/wp-content/uploads/2020/07/20200717-JT-en-l%C3%ADnia_aliments_170720_200915.pdf

Deixa un comentari