La JNC reparteix 1000 estelades al concert commemoratiu del centenari del naixement de SalvadorEspriu a Arenys de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/07/2013

Aquest passat dimecres, la Joventut Nacionalista de Catalunya ha repartit 1000 estelades en motiu del concert del centenari del naixement del poeta Salvador Espriu, que s’emmarca als actes de l’any Espriu. D’aquesta manera, els joves nacionalistes han volgut aprofitar, un cop més, un acte rellevant a la nostra comarca per reivindicar quin és el model de país que volem.
Concretament s’han repartit 1000 estelades mida A3 on per darrera si podien llegir diferents frases de quin estat volem construir en una futura Catalunya independent.
El president comarcal, Xavier Catarineu, ha volgut posar èmfasi en la necessitat d’usar esdeveniments culturals com aquest per deixar palès que la nostra no és només una reivindicació romàntica, que també, sinó que es tracta d’un camí iniciat per millorar la vida dels catalans i les catalanes.
Així mateix, segons Catarineu “amb jornades com les d’avui demostrem la nostra capacitat per ser arreu, apropar-nos a tots els joves i sumar esforços per al nostre objectiu, la llibertat de Catalunya”.

Deixa un comentari