La inspecció policial en quatre bars dels barris de La Salut i de Sant Roc de Badalona se salda amb detencions i la clausura d’un local | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/10/2012

Un operatiu conjunt format per la Guàrdia Urbana de Badalona, els Mossos d’Esquadra i el Cos Nacional de Policia va inspeccionar el passat divendres 5 d’octubre a la nit dos bars del barri de La Salut i altres dos del barri de Sant Roc. Aquests locals venien provocant de manera reiterada les queixes dels veïns de la zona per les molèsties que ocasionaven per excés de soroll i aforament, consum de begudes al carrer i música a gran volum, entre altres. Durant l’operatiu es van identificar 36 persones i es van detenir 5 persones per infraccions a la Llei d’Estrangeria. Un d’aquests bars, situat al passatge dels Encants del barri de La Salut, va ser precintat després que els tècnics de Disciplina Urbanística constatessin que el local presentava greus deficiències urbanístiques en la instal·lació elèctrica amb risc per a les persones. També es van observar deficiències en la instal·lació de fums del local i en les mesures d’insonorització. Per aquests motius, l’Ajuntament de Badalona obrirà a aquest local dos expedients sancionadors que podrien suposar dues sancions d’entre 10.000 i 100.000 euros cadascuna.


A un altre bar situat al carrer d’Hipólito Lázaro, 41, els agents van fer dues actes per tinença de substàncies estupefaents, concretament, marihuana i cocaïna. Les cinc detencions per infraccions a la Llei d’Estrangeria es van produir als altres dos bars, situats a la plaça dels Andes, al barri de Sant Roc. Els cinc detinguts van ser traslladats a la Comissaria del Cos Nacional de Policia per si procedia realitzar les corresponents propostes d’expulsió del país.

Deixa un comentari