Publicat el 04/12/2016

El Celler d‘Argentona és un dels restaurants de la comarca que ha rebut menció en la darrera edició de la prestigiosa Guia Michelin.
Segons s’informa en el web municipal argentoní, els inspectors de Michelin han destacat El Celler per la seva aposta per la cuina tradicional, especialment els seus plats de caça i bacallà.
Per la seva banda, Àngel Cerro, copropietari del Celler, s´ha mostrat satisfet per la notícia i ha explicat a Ràdio Argentona que, durant trenta-sis anys, sempre han apostat per la tradició i el producte de qualitat a un preu assequible. 

Les estrelles Michelin a la comarca

A banda del Celler d’Argentona, la comarca del Maresme ha resultat especialment reconeguda per la prestigiosa guia francesa, demostrant la vitalitat del sector gastronòmic autòcton. 

. El Tresmacarrons del Masnou manté l´estrella Michelin que va aconseguir l´any passat. 

. Cabrils rep menció per dos restaurants, Axol i Ca l´Estrany. 

. De Mataró destaquen el Sangiovese, La Marineta, El Bocca i el Nou-Cents. Canet també surt a la guia a través del restaurant La Font. I a 

. Calella rep una menció el Hogar Gallego

. A dalt de tot, el restaurant Sant Pau, de Sant Pol de Mar, dirigit per la coneguda Carme Ruscalleda acumula, un any més, tres estrelles Michelin. 

Deixa un comentari