La Guàrdia Urbana ha desallotjat un campament de persones que vivien a la zona del canal del Port de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/11/2012

La Guàrdia Urbana de Badalona ha desallotjat un grup de persones que des de feia un temps estava vivint al carrer, a la zona del canal del Port de Badalona, entre els carrers Indústria i Progrés. El cos policial ha actuat després que l’Ajuntament rebés les queixes dels veïns i en constatar les condicions d’insalubritat en què vivien aquestes persones.


En l’operaciò s’han identificat 12 persones de nacionalitat espanyola, romanesa i nigeriana. 2 d’ells han estat traslladats a les dependències del Cos Nacional de Policia per comprovar la seva possible situació irregular al país segons la Llei d’Estrangeria.


A la resta dels identificats se’ls ha ofert l’ajuda dels serveis socials. També s’ha informat a la Direcció General d’Atenció a la Infància de la situació de la menor d’edat.


L’Àrea de Via Pública i Mobilitat ha procedit, mitjançant un vehicle a retirar els residus que s’havien anat acumulant, bàsicament mobles, estris i deixalles.

Deixa un comentari