La Guàrdia Urbana evita l’ocupació d’un edifici del carrer de la Sardana al barri de Bufalà de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/04/2012

L’Ajuntament de Badalona ha col·locat planxes metàl·liques als accessos generals d’aquest immoble per evitar que sigui ocupat il·legalment.


La Guàrdia Urbana de Badalona ha evitat recentment l’ocupació d’un bloc de pisos situat al carrer de la Sardana, cantonada amb l’avinguda de Martí Pujol, al barri de Bufalà.  Alertats pels veïns de la zona, els agents de la Guàrdia Urbana van acudir aquest passat divendres 20 d’abril fins a aquest edifici de nova construcció que un grup de persones de nacionalitat romanesa havia intentat ocupar de manera il·legal. Es tracta d’un edifici amb 8 habitatges i dos locals comercials, preparats per sortir al mercat, que són propietat d’una entitat financera.


L’Àrea de Via Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, amb l’autorització d’aquesta entitat financera, va procedir el mateix divendres a col·locar 3 planxes metàl·liques als accessos d’aquest edifici per impedir futurs intents d’ocupació il·legal. Aquestes planxes s’afegeixen a les més de 50 que actualment hi ha col·locades en altres immobles de la ciutat que es troben en una situació semblant a la d’aquest bloc d’habitatges de Bufalà.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que aquest tipus d’intervencions responen a la prioritat del Govern de Badalona per preservar l’ordre a la ciutat, evitar les ocupacions il·legals d’edificis i els greus problemes de convivència que aquestes situacions comporten. Precisament a l’Àrea de Via Pública i Mobilitat ha col·locat també una planxa metàl·lica per bloquejar l’accés a un pis del carrer Nàpols que havia estat ocupat il·legalment per persones de nacionalitat romanesa. La planxa s’ha col·locat després del desnonament judicial i amb el consentiment de l’entitat financera propietària del pis, per evitar una nova ocupació.

Deixa un comentari