Publicat el 03/05/2022

Els vehicles són híbrids i estan adaptats per al patrullatge i el trasllat de detinguts

 

 

 

La Guàrdia Urbana de Badalona disposa des d’aquesta setmana de vuit nous vehicles policials adaptats per fer les tasques de patrullatge i de trasllat de detinguts.
Els nous cotxes patrulla tenen totes les eines necessàries per facilitar la feina dels agents, com per exemple la senyalització òptica, el sistema acústic, les telecomunicacions, l’equipament interior, el kit de detinguts o una tablet per fer gestions telemàtiques.
Com a novetat, els vehicles tenen logotipat en els costats i el sostre un codi QR que si es fotografia amb el mòbil connecta telefònicament als usuaris amb la centraleta de la Guàrdia Urbana.

La incorporació d’aquests nous vehicles s’ha fet mitjançant arrendament financer (rènting) amb un contracte adjudicat per un import de 537.692 euros i una durada de quatre anys.
El contracte inclou diversos serveis com l’assegurança a tot risc, el manteniment integral i la reparació de totes les avaries mecàniques o elèctriques i la substitució de pneumàtics.

Els nous vehicles de la Guàrdia Urbana de Badalona s’han presentat aquest dilluns al matí al passeig Marítim en un acte en què han participat l’alcalde Rubén Guijarro i el sisè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana, Christian Carneado.
Durant la presentació, Guijarro ha explicat que “la incorporació d’aquests vehicles permetrà renovar parcialment el parc mòbil del cos policial de la nostra ciutat, una necessitat que des del Govern municipal considerem prioritària; és per això que, un cop s’hagi aprovat definitivament el nou pressupost, s’adjudicarà l’adquisició de set nous vehicles amb les mateixes característiques”. L’alcalde de Badalona ha destacat que “aquesta mesura forma part de l’evolució de la Guàrdia Urbana cap a un model policial del segle XXI, que inclou una millor dotació per als nostres agents i el desplegament de càmeres de videovigilància en els punts més problemàtics de la ciutat per tal de dotar de la màxima seguretat possible a la ciutadania”.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari