Publicat el 29/07/2018

Els agents van parar el vehicle després de saltar-se un semàfor en vermell al Fòrum i van descobrir la víctima tapada amb una manta

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir ahir divendres dos homes acusats d’agredir i retenir una dona dins el seu propi cotxe. Una patrulla va parar el vehicle pels voltants de les 13.20 hores després de saltar-se un semàfor en vermell a la cruïlla entre el passeig del Taulat i el carrer Josep Pla, a la zona del Fòrum.
Segons fonts policials avançades per la Cadena Ser i el diari ‘El Periódico’, els dos individus ocupants del turisme no van saber donar massa explicacions de la infracció, amb un comportament estrany, i els agents van començar a sospitar. Van fer baixar els dos homes i en la inspecció del vehicle van descobrir la víctima tapada amb una manta i amb diverses ferides. Segons el relat de la dona, de 56 anys, els dos homes l’havien assaltat pels voltants de les 08.00 hores del matí en un aparcament de Girona amb la intenció de robar-li el cotxe, s’havia resistit i l’havien tancat al maleter.

Es tractaria de dos toxicòmans amb antecedents penals que també havien aprofitat per robar la cartera a la víctima per anar als màxims caixers possibles i treure diners de les targetes de crèdit.
Cinc hores després i més de 100 quilòmetres al sud de Girona, una infracció de trànsit a la zona del Fòrum ha permès a la Guàrdia Urbana de Barcelona acabar amb aquest ‘segrest exprés’ i alliberar la dona, que presentava ferides al nas i a dues vèrtebres. El seu estat no presentava gravetat però ha passat la nit en observació a l’Hospital del Mar. Els agents de la Guàrdia Urbana van trucar d’immediat al titular del vehicle, que va confirmar que la víctima era la seva dona i que ja n’havia denunciat la desaparició.

ACN Barcelona

 

Deixa un comentari