La Guàrdia Urbana de Badalona treballa per identificar a l’autor de la crema intencionada de 17 contenidors | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/03/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat  els carrers afectats i ha parlat amb els veïns


La Guàrdia Urbana de Badalona treballa per identificar l’autor de l’incendi intencionat, la matinada del dia 6, de 17 contenidors d’escombraries situats a quatre ubicacions diferents dels barris de Llefià i La Salut i que s’han estès també a 8 vehicles estacionats al carrer, afectant a la majoria d’ells de forma lleu. La Guàrdia Urbana treballa a partir del relat de dos testimonis i passarà les diligències del cas als Mossos d’Esquadra per tal que aquest cos realitzi la investigació.


El primer foc es va detectar a les 2.49 hores de la matinada, al carrer de Floridablanca, i va cremar 3 contenidors. El segon foc va succeir a les 3 de la matinada al carrer d’Àsia, a on van cremar cinc contenidors i l’incendi es va estendre a tres vehicles i va afectar també a dos arbres. El tercer incendi va ser poc després de les 3.00 h a l’avinguda del Marquès de Sant Mori i va afectar a 5 contenidors i es va estendre a tres vehicles; i pocs minuts després es van detectar dos focs més que van cremar quatre contenidors a diferents alçades del carrer de Juan Valera, a la frontera entre els barris de Llefià i La Salut.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, han visitat aquest matí els carrers afectats i ha parlat amb veïns. L’alcalde ha indicat que aquesta nit passada hi havia set patrulles de Guàrdia Urbana a la ciutat.

Deixa un comentari