Publicat el 07/07/2016

 

Aquest passat dimecres, a les 10 hores, la Guàrdia Urbana de Badalona, la Unitat de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària i la Guàrdia Urbana de Barcelona han portat a terme un dispositiu conjunt en dos pisos, situats al carrer Càceres de Badalona (barri de Sant Roc) i al carrer Palerm de Barcelona (barri del Besòs), que servien de magatzem de distribució de productes destinats a la venda ambulant no autoritzada. 

Com a resultat del dispositiu, que s’ha realitzat amb ordre judicial, s’han decomissat 5.500 productes falsificats de diferent tipologia (equipació esportiva dels clubs més importants i altres productes tèxtil, calçat, ulleres de sol, perfums, etc), 6.400 etiquetes adhesives i 628 xapes de diferents marques destinades a la falsificació dels productes, 2.400 euros en efectiu, i 446 productes electrònics. En el decurs del dispositiu s’ha detingut a dues persones per un presumpte delicte contra la propietat industrial.

Aquesta operació forma part de la voluntat de les administracions d’actuar en l’origen del fenomen de la venda ambulant no autoritzada, com són els magatzems de distribució dels productes que posteriorment es venen de forma no autoritzada.

Deixa un comentari