Publicat el 02/10/2014

La Guàrdia Urbana de Badalona ha realitzat una operació amb l’objectiu d’intervenir gènere falsificat d’una primera marca comercial en dos magatzems ubicats al carrer de la Indústria, al Poligon Industrial Sud. En concret, els agents van intervenir 1.957 bosses de mà de diferents models i moneders també de diferents models de la marca ‘Desigual’. Segons la firma afectada, el valor que els productes haurien tingut al mercat si fossin autèntics arribaria als 113.600 euros.


L’operatiu policial es va portar a terme aquest dimarts 1 d’octubre a requeriment de responsables d’aquesta firma comercial que havien detectat l’exposició i venda de productes falsificats en dos establiments de la ciutat. Es dóna el cas que un dels dos magatzems inspeccionats és reincident perquè en una altra operació anterior ja se li havien instruït diligències pel mateix motiu.
Com a resultat de l’operació de la Guàrdia Urbana, 2 persones de nacionalitat xinesa van quedar imputades per un delicte contra la propietat industrial. El gènere intervingut va quedar immobilitzat i precintat en els mateixos magatzems.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “la Guàrdia Urbana treballa constantment contra tots aquells que incompleixen la llei i actuen perjudicant a les empreses que fan la feina legalment”. “Un dels objectius del govern municipal es treballar contra el frau i la pirateria industrial, com s’ha tornat a demostrar amb aquesta actuació policial”, ha afegit.

Deixa un comentari