La Guàrdia Urbana de Badalona immobilitza un vehicle ple de productes electrònics sense que el conductor en pugui acreditar la seva propietat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/11/2012

La Guàrdia Urbana de Badalona ha immobilitzat aquest dijous a la tarda un vehicle que estava estacionat en un solar del carrer de Manuel Moreno Mauricio, del barri de Montigalà, amb les portes obertes i que estava carregat de caixes amb material d’electrònica. Al voltant del vehicle també hi havia apilades més caixes amb els mateixos productes. El conductor del vehicle, de nacionalitat marroquina i que estava manipulant el contingut de les caixes, va afirmar que havia adquirit els productes a Alemanya però no va aportar cap document o factura que ho acredités, motiu pel qual tant el vehicle com la càrrega van ser intervinguts.


El material comissat està format per 15 minicadenes, 10 home cinema, 30 multimèdies, 31 miniforns, 6 altaveus, 1 taula de mescles i 1 karaoke. Aquests objectes han estat dipositats en un magatzem municipal a l’espera de ser lliurats als Mossos d’Esquadra perquè procedeeixin a la corresponent investigació policial.


D’altra banda, agents de la Guàrdia Urbana de Badalona han detingut la matinada d’avui divendres a dos homes de nacionalitat espanyola quan estaven forçant la porta d’un bar ubicat a l’avinguda del Marquès de Mont-roig, al barri del Progrés. Els dos homes han estat descoberts ‘in fraganti’ pels agents i, tot i que han intentat fugir del lloc dels fets, han estat detinguts com a pressumptes autors de robatori amb força.

Deixa un comentari