La Guàrdia Urbana de Badalona i la Guàrdia Civil intervenen més de 1.000 productes falsificats de primeres marques de roba, cosmètica i complements | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/10/2012

Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i de la Guàrdia Civil van intervenir, el passat dimarts, en un magatzem de lloguer de trasters situat a l’avinguda Maresme, 90, on s’estaven comercialitzant productes falsificats de primeres marques. L’operatiu es va portar a terme arran de les sospites que en aquest magatzem es podien estar portant a terme activitats il·legals per part d’algunes persones que hi tenen locals llogats.


L’operatiu va començar a les 12 hores quan agents de la Guàrdia Urbana i de la Guàrdia Civil van observar que en dos trasters ubicats a la primera planta s’estava produint la venda de productes falsificats. En total es van comissar 1.087 peces amb un valor aproximat de preu de mercat de 63.400 euros.


Concretament, es van trobar 663 peces de roba falsificades de marques com Armani, Gucci i Calvin Klein; 321 productes de cosmètica falsificats de marques com Lancome i l’Oreal; 54 complements falsificats de marques com Ray-Ban, Carolina Herrera i DC; i 49 parells de sabates falsificats de les marques La Martina i Munich.


Els agents van identificar el responsable del material intervingut que tenia llogat el traster al qual se l’ha imputat un delicte contra la propietat industrial. Es tracta d’un ciutadà marroquí, veí de Badalona. Tot el gènere va quedar intervingut i a disposició judicial.


D’altra banda, mentre es realitzava aquesta operació, dos agents que es trobaven al carrer van veure que un vehicle que abandonava el recinte realizava una maniobra estranya. Per aquest motiu el conductor va ser aturat. Els agents van comprovar que a l’interior del vehicle hi havia 102 ampolles de whisky de baixa qualitat destinat a reomplir ampolles de whisky amb etiquetes de primeres marques i posar-les a la venda. Per aquest motiu aquesta persona va quedar imputada per un delicte continuat contra la propietat industrial, contra la salut pública i contra l’hisenda pública ja que aquest home ha estat detingut en altres ocasios prèvies per aquests mateixos motius. Es tracta d’un home de nacionalitat espanyola, veí de Badalona.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol,  ha afirmat que ““aquest és un exemple més de col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i els cossos de seguretat”. Seguirem insistint en la línia de posar ordre a la ciutat”, ha afegit.

Deixa un comentari