La Guàrdia Urbana de Badalona i la Guàrdia Civil intervenen 705 bosses de mà falsificades de primeres marques amb un valor de mercat aproximat de 423.000 euros | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/11/2012

Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i de la Guàrdia Civil han intervingut aquest dijous 22 de novembre en un magatzem de venda a l’engròs del carrer de Progrés un total de 705 bosses de mà de primeres marques. El valor aproximat de preu de mercat dels productes comissats a l’establiment és de 423.000 euros. En concret s’han comissat 623 bosses de mà de diferents models de la firma Braccialini i 82 bosses de mà de la marca Burberry.


L’operatiu s’ha portat a terme a requeriment d’una d’aquestes firmes que havia detectat l’existència de rèpliques dels seus productes en aquest magatzem ubicat a Badalona. A partir d’aquest moment es va iniciar una investigació coordinada entre agents de la Guàrdia Urbana i de la Guàrdia Civil que ha culminat els darrers dies amb un seguiment a distància dels productes que entraven al magatzem, ubicat al polígon Badalona Sud. En l’operació policial s’han identificat 5 persones i una ha estat imputada per un delicte contra la propietat industrial. Totes elles són de nacionalitat xinesa.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “es tracta d’una intervenció policial molt important ja que la comercialització d’aquests productes falsificats perjudicava enormement els fabricants perquè els originava pèrdues econòmiques milionàries i també de prestigi”. “L’objectiu és seguir treballant per detectar els delictes comesos contra la propietat industrial i la propietat de les marques patentades”, ha afegit.


Aquestes bosses de primeres marques tenen un preu al mercat comercial d’entre 1.000 i 1.500 euros per unitat. En aquest establiment xinès es venien a un preu que rondava els 12 euros.

Deixa un comentari