La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut un home com a autor d’un robatori amb violència i abús sexual | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/02/2013

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut un individu com a autor d’un robatori amb violència i abús sexual. Segons ha explicat la víctima als agents, el detingut l’ha assaltat violentament quan sortia de casa seva. La descripció que ha facilitat la víctima ha permès minuts més tard localitzar el jove, que havia fugit en una bicicleta. El detingut té 19 anys i és veí de Badalona.


Els fets han tingut lloc al carrer de Juan Valera cantonada amb el carrer de Nàpols, al barri de la Salut. Segons la declaració de la víctima, l’agressor, que ella coneixia de vista, l’estava esperant al portal de casa seva i, després d’abordar-la, li va fer tocaments i li va robar la bossa de mà amb violència. Els agents de la Guàrdia Urbana han traslladat a la noia a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, ja que es va activar el protocol d’atenció a la víctima d’agressió sexual.

Deixa un comentari