La Guàrdia Urbana de Badalona evita la presumpta ocupació il·legal d’un habitatge gràcies a la col·laboració dels veïns | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/01/2013

La Guàrdia Urbana de Badalona ha evitat aquest matí l’ocupació il·legal d’un habitatge després de detenir un home que presumptament havia entrat en la casa després de canviar el cadenat.


Els fets han tingut lloc a quarts de dotze del matí quan una trucada telefònica ha alertat a la Guàrdia Urbana que hi havia dos homes canviant el cadenat que tancava un habitatge situat en el passatge Mare de Déu de la Cinta, en el barri del Gorg. Quan els agents s’han desplaçat al lloc, una veïna els ha informat que un dels individus havia sortit feia uns instants, mentre que l’altre seguia a la casa.


Els agents han pogut accedir a l’habitatge, ja que la porta estava oberta i hi han trobat un home, de 32 anys, amb domicili a Badalona, que s’ha limitat a comentar que dormia en la casa i que no sabia res més. Després de comprovar la correspondència dirigida al domicili, la Guàrdia Urbana s’ha posat en contacte amb la propietària que poc després s’ha presentat en el lloc i ha manifestat que aquell habitatge era de la seva propietat, tot i que no l’utilitzava com a residència habitual. L’home ha estat detingut mentre que la propietària ha presentat denúncia pels fets.

Deixa un comentari