La Guàrdia Urbana de Badalona deté ‘in situ’ dos homes que estaven robant en un pis del carrer de Montserrat, del barri de Sant Crist | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/11/2012

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut a les 4 de la matinada d’avui divendres dos homes mentre estaven perpetrant un robatori en un habitatge del carrer de Montserrat, del barri de Sant Crist. Els agents van ser alertats per una veïna que havia escoltat com l’única ocupant del pis assaltat, una àvia de 92 anys, estava demanant ajuda. Aquesta veïna es va estranyar que se sentís en aquest pis i a aquella hora de la matinada com algú arrossegava mobles. També va sentir les veus d’uns homes que ordenaven a l’àvia que callés perquè ells eren la Guàrdia Urbana.


Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar fins al pis i va trobar la porta tancada, tot i que sense pany. En sentir veus a l’interior de l’habitatge, els agents van empènyer la porta i es van identificar com a policies, moment en el que van veure dos homes que caminaven cap a la porta d’entrada amb les mans en alt.


Un cop immobilitzats els dos individus, els agents van començar a buscar l’única ocupant del pis, que estava reclosa al menjador. L’habitatge no tenia llum elèctrica i presentava un estat deplorable ja que la seva ocupant pateix la síndrome de Diògenes. La dona de 92 anys, que mostrava un estat de desorientació i descoordinació, va dir que els dos lladres li havien robat la bossa i 50 euros.


Els dos delinqüents, de nacionalitat espanyola i veïns de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, van ser detinguts com a presumptes autors de robatori amb violència i intimidació en casa habitada, d’entrada en casa aliena i d’usurpació de funcions públiques en fer-se passar per agents de la Guàrdia Urbana sense ser-ho.

Deixa un comentari