La Guàrdia Urbana de Badalona deté dos dels quatre autors d’un robatori amb violència i intimidació succeït ahir a la nit a l’avinguda Marquès de Mont-roig | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/03/2012

 La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut  dues dones com a presumptes autores d’un robatori amb violència i intimidació que ha tingut lloc en un establiment d’alimentació situat a l’avinguda del Marquès de Mont-roig, número 154. Els atracadors van amenaçar el titular de l’establiment d’alimentació amb diverses armes i el van ferir amb un bisturí.


Els fets van tenir lloc el passat dimecres, a les 22.30 hores. Una patrulla de la Guàrdia Urbana va acudir fins a aquest establiment després de rebre una trucada telefònica que els alertava del fet que a l’interior d’aquest local s’estava produint un atracament i que els autors es trobaven retinguts a l’establiment.


Segons la Guàrdia Urbana, l’atracament el van portar a terme dos homes i dues dones. Els dos homes, que portaven la cara tapada, i una de les dones van amenaçar el titular de l’establiment amb dues pistoles i amb un ganivet i es van apoderar de 1.000 euros que hi havia a la caixa registradora. Quan els dos atracadors es van adonar que a l’interior del local hi havia altres dos homes testimonis del que estava succeint van fugir, mentre que les dues delinqüents es van quedar a l’interior.


Aquesta situació va ser aprofitada pels dos testimonis i pel titular del negoci per retenir les dues atracadores a l’interior del local. Els homes van aconseguir treure-li a una de les atracadores la pistola –que va resultar ser simulada- però ella, durant el forcejament, va ferir al titular de l’establiment amb un bisturí, causant-li una ferida profunda i sagnant en un canell. L’altra atracadora va mossegar a un dels testimonis produint-li una ferida també sagnant. Els dos ferits van ser atesos per una ambulància i traslladats a l’Hospital Municipal de Badalona.


Les dues dones van ser detingudes per un presumpte delicte de robatori amb violència, intimidació i lesions. La Guàrdia Urbana va requisar a les delinqüents una pistola simulada, un bisturí de 18 cm, una perruca, una destral de petites dimensions i un martell, entre altres objectes, alguns dels quals es van trobar en un vehicle estacionat a l’exterior. Les dues detingudes van ser traslladades a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari