La Guàrdia Urbana de Badalona deté al pressumpte autor de l’incendi de dos contenidors de recollida selectiva de paper | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/07/2012

El detingut hauria estat identificat per diversos ciutadans mentre calava foc als contenidors


Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona van detenir a les 8 del matí d’aquest diumenge, 15 de juliol, el presumpte autor de l’incendi de dos contenidors de recollida selectiva de paper ubicats en dos indrets diferents de l’avinguda d’en Martí i Pujol. El detingut, un veí de Badalona de 22 anys i amb residència a la mateixa avinguda d’en Martí i Pujol, va reconèixer en un primer moment els fets, tot i que després els va negar i va aportar versions contradictòries del que havia succeït.


El detingut hauria estat identificat per diversos ciutadans mentre calava foc als contenidors


El primer contenidor parcialment cremat estava ubicat davant del número 97 de l’avinguda d’en Martí i Pujol. L’altre contenidor estava situat davant del número 143. Els bombers van sufocar els dos incendis abans que afectessin altres contenidors i vehicles situats al seu costat.


Dues corredores i un grup de sis ciclistes que circulaven per l’avinguda badalonina van alertar els agents. Les dues noies van descriure l’aspecte físic i la vestimenta del pressumpte autor dels incendis, mentre que els ciclistes van indicar el lloc on s’havia amagat, una entitat bancària ubicada a la cantonada amb el carrer de Francesc Layret.


Al detingut se li va intervenir un martell de seguretat per trencar vidres i un encenedor, tot i que no portava a sobre ni tabac ni cigarrets.

Deixa un comentari