La Guàrdia Urbana de Badalona deté a un jove per un presumpte delicte d’atemptat a agent de l’autoritat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/10/2012

La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir divendres passat, dia 12 d’octubre, a un jove per un presumpte delicte d’atemptat a agent de l’autoritat, així com també resistència i desobediència als mateixos agents.


Els fets van passar divendres a les 12 de la nit, quan una patrulla que estava al carrer Francesc Layret de Badalona va ser requerida per un veí que els va manifestar que a l’exterior d’un local del carrer Riera Matamoros hi havia un grup de joves que estaven provocant soroll i consumint begudes alcohòliques a la via pública.


Els agents es van desplaçar fins a aquest indret i van comprovar que, efectivament, hi havia un grup d’uns 20 persones que estaven consumint alcohol al carrer mentre que a l’interior del local se sentia música a un volum molt elevat. Els agents van demanar llavors la identificació d’aquestes persones i van aixecar algunes actes administratives pel consum d’alcohol al carrer.


D’altra banda, els agents van reclamar també la presència d’un responsable que facilités la documentació del local. Els joves, però van oposar-se a presentar aquesta documentació, al·legant que es tractava d’un local privat.
Un dels joves presents es va negar a identificar-se i, tot i que els agents el van advertir de conseqüències administratives i penals que podria comportar aquesta actitud, el jove va intentar entrar a dins del local. Un dels agents de la Guàrdia Urbana va intentar retenir-lo i el jove el va colpejar. Un segon agent va immobilitzar al jove, que es va resistir, caient tots dos a terra com a conseqüència d’aquesta acció, mentre que els agents rebien increpacions i insults per part d’algunes de les persones allà congregades.  Finalment, el jove va ser detingut i traslladat a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Badalona.

Deixa un comentari