Publicat el 30/06/2014

La Guàrdia Urbana de Badalona ha decomissat un total de 940 barres de pa congelades que estaven sent transportades en un camió que no complia amb les normes sanitàries i suposaven un risc per a la salut. Els agents van interceptar aquest camió dijous passat a la carretera de Mataró, al barri de Manresà, i van comprovar que el pa estava sent transportat a 1 grau positiu, en lloc dels 18 graus negatius que obliga la normativa.
Els agents van comprovar que el conductor del camió, de nacionalitat espanyola, no tenia la targeta de transport de mercaderies peribles ni la placa de certificació de conformitat. El conductor tampoc no va poder aportar cap document que acredités la seva relació laboral amb l’empresa de transport.
Responsables del Departament de Salut de l’Ajuntament van desplaçar-se fins al lloc on els agents havien aturat el vehicle i van comprovar que s’havia trencat la cadena de fred. Les 940 barres de pa van ser traslladades al Mercat Municipal Morera-Pomar, on van ser destruïdes.

Deixa un comentari