La Guàrdia Urbana de Badalona decomissa 376 quilos de carn i 720 peces de pa d’un vehicle que no complia amb les normes de refrigeració | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/11/2012

La Guàrdia Urbana de Badalona va decomissar el dimarts 13, a la tarda, 376 quilos de carn i 720 peces de pa d’un camió frigorífic que no complia amb les normes de transport congelat dels aliments. L’operació es va produir a l’avinguda del Maresme.


Els agents de la Guàrdia Urbana van inspeccionar el vehicle en comprovar que l’isoterm estava apagat i amb l’autorització caducada des del passat mes de març. A l’interior del vehicle els aliments es trobaven en procés de descongelació i amb una temperatura força superior als 18 graus sota zero obligatoris.


El vehicle transportava 284 quilos de broquetes de pollastre, 84 quilos de broquetes de vedella, 120 peces de pa gran, 240 de pa turc petit, 288 de pa de pita i 72 bosses de pa de truita durum, a més de 20 quilos de maionesa. Mentre es resolen els tràmits administratius, els aliments han estat traslladats a les càmeres frigorífiques del mercat de Pomar.


Es va donar la circumstància que mentre els agents de la Guàrdia Urbana es trobaven a l’interior de la caixa isotèrmica observant l’estat de les mercaderies, el conductor del vehicle, d’origen magribí, va fugir del lloc.


Per altra banda, el mateix migdia, la Guàrdia Urbana ha decomissat altres 1200 barres de pa d’un camió que circulava per l’avinguda Caritg. La temperatura interior del vehicle també era, com en el cas anterior, molt superior al que dictamina la normativa. A més, el camió no disposava de la documentació necessària com la tarja de transport, ni havia passat la inspecció tècnica de vehicles. També en aquest cas, les barres de pa han estat dipositades en les càmeres del mercat de Pomar.

Deixa un comentari