La Guàrdia Urbana de Badalona decomissa 1.626 barres de pa que suposaven un risc per a la salut dels consumidors | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/11/2012

La Guàrdia Urbana de Badalona ha confiscat 1.626 barres de pa que transportava un camió de transport frigorífic en constatar que la temperatura en què es mantenia el producte era molt superior a la que marca la normativa, 18 graus negatius. El pa es trobava ja en estat de descongelació, amb el conseqüent risc per a la salut dels consumidors.


Els agents de la policia local han detingut el camió a les 12.30 hores a l’avinguda de Lloreda, en adonar-se que el vehicle no duia en funcionament l’isoterm. Els agents han comprovat que s’havia trencat la cadena del fred i, després d’aixecar acta, han decomissat les barres de pa i les han dipositat en les cambres del mercat de Pomar. En aquest espai, un responsable del Departament de Salut de l’Ajuntament ha efectuat un informe del decomís.


El camió decomissat era el mateix que dimarts passat, dia 13,  va ser intervingut per causes similars. En aquella ocasió transportava altres 1.200 barres de pa. La temperatura interior del vehicle també era molt superior al que dictamina la normativa. A més, el camió no disposava de la documentació necessària com la tarja de transport, ni havia passat la inspecció tècnica de vehicles.


En els darrers temps s’han anat succeint aquestes accions, incloses dins la campanya de control que l’Ajuntament de Badalona està efectuant en establiments d’alimentació i en vehicles de transport per garantir que es compleixi la normativa.

Deixa un comentari