La Guàrdia Urbana de Badalona confisca 400 quilos de cable de coure tallat que es trobaven a l’interior d’una furgoneta | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/01/2013

La Guàrdia Urbana de Badalona ha confiscat aquest matí al voltant de 400 quilos de cable de coure tallat que es trobaven a l’interior d’una furgoneta que estava estacionada en un descampat del carrer del Perú, al barri de Montigalà. Els fets s’han produït quan dos agents que patrullaven a peu per la zona han observat una furgoneta amb les portes obertes carregada amb uns 400 quilos de cablejat de coure. A l’interior del vehicle hi havia dos homes que estaven retirant la cobertura de plàstic que embolicava les bobines de cable.


Els agents han preguntat als ocupants del vehicle, de nacionalitat romanesa, per la procedència del cable de coure. Els homes, un de 39 anys i resident a Santa Coloma de Gramenet i l’altre de 24 anys i resident a Badalona, només han explicat que el cable els havia estat proporcionat per un amic, del qual no han pogut donar cap dada. A requeriment dels agents, aquestes dues persones tampoc no han pogut aportar cap document ni factura referent al material. Per aquest motiu, les dues persones seran denunciades per un delicte de receptació de material. El vehicle i els 400 quilos de cable de coure han estat traslladats al dipòsit municipal de vehicles.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que actuacions com aquesta demostren l’eficàcia de la Guàrdia Urbana de Badalona i ha lamentat que encara hi hagi persones que compren cable de coure d’origen desconegut.

Deixa un comentari