Publicat el 01/08/2020

Arenys de Munt ha rebut un reconeixement del Consorci Administració Oberta de Catalunya per la seva tasca en la implementació de les noves tecnologies en la gestió municipal

En concret, Arenys de Munt ha quedat classificat en la tercera posició a la categoria de municipis d’entre 5.001 i 20.000 habitants per ser una administració local capdavantera en l’impuls de l’administració digital i el govern obert. Aquesta categoria la lidera el municipi de Roses, a l’Alt Empordà, i Llinars del Vallès es troba en segona posició. Arenys de Munt ocupa el tercer lloc del podi de la seva categoria, empatat amb Viladecavalls.

Arenys de Munt ha rebut aquesta distinció perquè actualment ja genera tots els tràmits interns i externs de manera electrònica i ha eliminat el paper de la major part del dia a dia. La voluntat és seguir implantant més gestió digital, com el treball amb dades obertes, és a dir, publicar dades per tal que els veïns les puguin reutilitzar. Amb això, la voluntat és aspirar a liderar la classificació l’any que ve.
Aquests guardons s’entreguen per posar en valor la feina de les administracions locals que lideren la transformació digital a Catalunya, i tenen l’objectiu d’aprendre de les millors experiències per impulsar conjuntament un país digital i obert, a iniciativa del gabinet tècnic i el laboratori d’innovació de l’AOC.

El juny passat l’Ajuntament d’Arenys de Munt també va obtenir el segell Infoparticipa 2019, reconeixement a la transparència informativa que atorga la Generalitat de Catalunya a aquells ajuntaments que, a través del seu web, informen de la situació econòmica del poble, de l’estructura del consistori i de diferents àmbits del municipi.

 

Deixa un comentari