Publicat el 16/09/2019

El passat dilluns 9 de setembre, l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i el de Teià, Andreu Bosch, es van reunir amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, per parlar sobre el projecte constructiu d’una nova rotonda a l’N-II amb la riera de Teià, a tocar del supermercat Caprabo

Segons també informa el consistori masnoví, el nou enllaç permetria assolir una millor funcionalitat i seguretat en aquesta cruïlla i, alhora, donar una solució més adequada i segura als moviments d’entrada i sortida des del passatge de la Riera. La rotonda, que suposaria una millora notable de l’accessibilitat als municipis del Masnou i Teià, tindria un cost de mig milió d’euros.

Tal com va explicar Gavín als alcaldes durant la trobada, des del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei Territorial de Carreteres de Barcelona, ja s’ha redactat la proposta d’ordre d’estudi del corresponent projecte constructiu de la rotonda. El secretari va afegir que també caldrà fer un estudi de la mobilitat, així com del trànsit i la capacitat de la rotonda.

Deixa un comentari