Publicat el 19/07/2021

La reunió d’aquesta setmana serà la tercera que es produeixi entre la Generalitat i l’Ajuntament sobre aquest tema concret

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya té previst presentar aquest dimecres a l’Ajuntament de Premià de Mar un estudi sobre la viabilitat del baixador de la línia de rodalies al sector Can Pou – Camp de Mar.
Aquest estudi, reclamat a començaments d’any, ha de donar dades tècniques i objectives per determinar si el baixador és viable. En cas afirmatiu, les dues administracions tenen el compromís d’adreçar-se a ADIF per tal que el baixador es contempli dins dels Plans d’actuacions a Rodalies d’ADIF, dependents del govern central.
La reunió d’aquesta setmana serà la tercera que es produeixi entre la Generalitat i l’Ajuntament sobre aquest tema concret, una vegada que els contactes per a la recuperació del projecte del baixador de Can Pou es van restablir a finals de l’any passat per iniciativa del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, que alhora ha participat en les mateixes.
En un mateix sentit, l’Ajuntament va demanar a la portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, col·laboració per permetre l’arribada del baixador a Can Pou, aprofitant la seva visita a Premià de Mar la setmana passada.

 

Deixa un comentari