Publicat el 06/04/2022

La furgoneta del Reparatruck, el servei d’autoreparació mòbil, torna per ajudar als veïns i veïnes del poble

 

 

 

Ajuts per reparar aquells petits aparells elèctrics, bicicletes o aparells informàtics que tenim a casa espatllats. L’objectiu principal del Reparatruck és potenciar la prevenció d’aquests tipus de residus, allargant la vida útil dels objectes.

Properes visites: 

  • Dissabte 9 abril
  • Diumenge 19 juny
  • Diumenge 18 setembre
  • Dissabte 19 novembre

Totes les visites es fan a la Plaça de l’Ajuntament, de 10 a 13h.

La situació d’alerta sanitària va obligar a ajornar les visites previstes els mesos anteriors i ara es torna a reprendre el servei amb totes les garanties de seguretat i amb un nou calendari de visites.

El servei està dinamitzat per Solidança, una entitat sense ànim de lucre nascuda l’any 1997 amb l’objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb el medi ambient, i gestionat pel Consorci de Tractament de Residus del Maresme.

La furgoneta s’instal·larà a la Plaça de l’Ajuntament i pot fer ús del servei qualsevol persona, sense inscripció prèvia. Només cal dur l’aparell que es vulgui reparar i la persona encarregada del Reparatruck us ajudarà a reparar-lo, si és possible, seguint l’ordre d’arribada.

Què es podrà reparar?

Es donarà servei en l’assessorament de reparacions de:
– Bicicletes
– Petits aparells elèctrics:  batedores, assecadores, cafeteres, estufes de resistències, planxes, ventiladors, màquines d’afaitar, aspiradores, carregadors; i, de forma general tot tipus d’electrodomèstics amb dimensions inferiors a 50 cm.
Aparells d’informàtica i telecomunicacions: telèfons mòbils, tauletes i ordinadors.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

Deixa un comentari