Publicat el 15/10/2020

La furgoneta del Reparatruck, el servei d’autoreparació mòbil, torna a Alella aquest divendres, 16 d’octubre

Torna amb la finalitat d’ajudar als veïns i veïnes del poble a reparar aquells petits aparells elèctrics, bicicletes o aparells informàtics que tenim a casa espatllats. L’objectiu principal és potenciar la prevenció d’aquests tipus de residus, allargant la vida útil dels objectes.

La situació d’alerta sanitària va obligar a ajornar les visites previstes des del mes de març i ara es torna a reprendre el servei amb totes les garanties de seguretat i amb un nou calendari de visites.
El servei està dinamitzat per Solidança, una entitat sense ànim de lucre nascuda l’any 1997 amb l’objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb el medi ambient, i gestionat pel Consorci de Tractament de Residus del Maresme.

La furgoneta s’instal·larà a la Plaça de l’Ajuntament i pot fer ús del servei qualsevol persona, sense inscripció prèvia. Només cal dur l’aparell que es vulgui reparar i la persona encarregada del Reparatruck us ajudarà a reparar-lo, si és possible, seguint l’ordre d’arribada.

La primera visita de la Reparatruck a Alella es va fer el passat 15 de novembre de 2019 dins dels actes organitzats a la Setmana Europea de Prevenció de Residus. En aquella primera sessió es van atendre un total de 16 persones, 8 de les quals van utilitzar el servei d’assessorament per reparar elles mateixes els seus propis aparells.

PROPERES VISITES: 
Octubre: Divendres 16
Novembre: Diumenge 1 – Divendres 13 i  Dissabte 28,
Desembre: Diumenge 20,
Gener 2021: Dissabte 9 i Diumenge 24

L’horari per a totes les visites será de 10 a 13 hores i el lloc: la Plaça de l’Ajuntament

QUÈ ES PODRÀ REPARAR?
Es donarà servei en l’assessorament de reparacions de:
Bicicletes
Petits aparells elèctrics:  batedores, assecadores, cafeteres, estufes de resistències, planxes, ventiladors, màquines d’afaitar, aspiradores, carregadors; i, de forma general tot tipus d’electrodomèstics amb dimensions inferiors a 50 cm.
Aparells d’informàtica i telecomunicacions: telèfons mòbils, tauletes i ordinadors.

 

 

 

Deixa un comentari