Publicat el 03/09/2015

OPEN CAMP Europe continua eixamplant els seus acords amb entitats socials i col·laborarà amb la Fundació Pere Tarrés per tal de seguir afegint valor al parc de l’esport.
Segons contempla el conveni de col·laboració signat entre Open CampP i la Fundació Pere Tarrés, totes dues entitats elaboraran de manera conjunta el programa de treball per desenvolupar aspectes com la formació, la borsa d’ofertes d’ocupació, serveis d’albergs associats al parc, desenvolupament i/o gestió d’espais específics per a infants així com les activitats vinculades a l’acció social del recinte.
El director general d’Open Camp, Paco Medina, ha remarcat que “estem signant acords amb marques i operadors comercials que nodriran de contingut esportiu el parc, però sense deixar de banda l’aspecte més social que per nosaltres també és molt rellevant”. Medina també ha recordat que Open Camp Europe també ha firmat convenis de col·laboració amb Oxfam Intermón o la Plataforma de Promoció del Transport Públic, entre d’altres.
Sobre Open Camp Europe és el primer parc del món dedicat a l’univers de l’esport que obrirà portes la primavera del 2016 a les instal·lacions de l’Anella Olímpica de Barcelona. Oferirà experiències recreatives i d’entreteniment associades a l’esport, amb l’objectiu que els visitants visquin en primera persona les emocions de practicar el seu esport preferit en escenaris reals on han competit els seus ídols.
Sobre la Fundació Pere Tarrés Amb més de 50 anys d´existència, és una organització no lucrativa d´acció social i educativa, dedicada a la promoció de l´educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l´enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s´ha ampliat a altres àmbits de l´acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.

Deixa un comentari