La Fundació Palau de Caldetes inaugura una nova exposició temporal dedicada a la suite -Capses Secretes- de Joan Ponç | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/01/2012

Aquesta exposició, comissariada per Jordi Carulla-Ruiz i Sílvia Muñoz d’Imbert, exhibeix una selecció de Les Capses secretes. Aquesta suite es mostra novament vint-i-set anys després de l’exposició realitzada el 1983 a l’espai expositiu de La Caixa a Via Laietana (Barcelona). La suite sencera consta de 424 dibuixos realitzats en tinta i aquarel·la, que es desglossen en nou sèries, Mini-geperuts, Degollats, Caps-espelma, Èxtasi, Espurnes, Irregulars, Degenerats, Celestial i Estranya.


A la Fundació Palau, a Caldes d’Estrac, es presenta una versió ampliada de l’exposició itinerant (composta per una tria de 121 peces), amb una selecció de 193 dibuixos de la suite Capses secretes. També es complementa amb un espai dedicat a la relació Joan Ponç – Josep Palau i Fabre en què destaquen dues cartes que es van intercanviar l’any 1975.
L’exposició ofereix diferents serveis als visitant: catàleg, web, àmbit de documentació (amb entrevistes, fotografies del pintor, llibres de consulta i altres documents), servei educatiu (amb visites dinamitzades i tallers experimentals) i activitats vinculades.


Exposició: Joan Ponç. Capses Secretes 1975-1980
Inauguració: Diumenge 15 de gener, a les 12’30h
Romandrà oberta fins al l’11 de març
Fundació Palau – c. Riera, 54 – Caldes d’Estrac
www.fundaciopalau.cat
937 913 593
Horaris: De dimarts a diumenges i festius:  de 10.30 a 14 h i
de 16 a 18 h 

Deixa un comentari